Disclaimer

Deze webwinkel bevat informatie over de aangeboden producten van Taalverhalen/Webred en de geleverde diensten van Taalverhalen/Webred.
Taalverhalen/Webred behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webwinkel.

Beperking aansprakelijkheid

Taalverhalen/Webred besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Taalverhalen/Webred is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webwinkel geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Taalverhalen/Webred een fout of onjuistheid in deze webwinkel zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webwinkel, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Taalverhalen/Webred. Zonder schriftelijke toestemming van Taalverhalen/Webredis het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Taalverhalen/Webred aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Reacties zijn gesloten.